L O A D I N G

Η Εταιρεία Introfex

Εταιρικό Προφίλ

Η Introfex ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί εξέλιξη της αρχικής επιχείρησης τροφίμων που ίδρυσε η οικογένεια Καραδήμα το 1922 στον Πειραιά. Σήμερα, η Introfex έχει εδραιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα μετά από 4 γενιές. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στοχεύοντας σε ένα μέλλον με μια καλύτερη διατροφή, προσιτή σε κάθε οικογένεια.

Η Αποστολή μας

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, κατανοώντας τις ανάγκες του τελικού καταναλωτή και της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Το Όραμά μας

Να εμπνεύσουμε μια καλύτερη και υγιεινή καθημερινή διατροφή για κάθε οικογένεια.

Κύριες Υπηρεσίες

Μαζικές Εισαγωγές
Μαζικές Εισαγωγές

Η Introfex εισάγει μεγάλες ποσότητες πρώτης ύλης σε χύμα μορφή σε προϊόντα όπως δημητριακά, σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, σκόνη κακάο, στιγμιαίο ρόφημα σοκολάτας, στιγμιαίο πουρέ πατάτας σε σκόνη και φίλτρα καφέ από τους πιο εξειδικευμένους παραγωγούς στην Ευρώπη.

Ποιοτικές Συσκευασίες
Ποιοτικές Συσκευασίες

Υπάρχει η ευελιξία να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών όσον αφορά το σχεδιασμό συσκευασιών κάτω από ιδιωτική ετικέτα ή με δικά μας brands.

Χρηστή Διαχείρηση Αποθεμάτων & Προϊόντων
Χρηστή Διαχείρηση Αποθεμάτων & Προϊόντων

Η ύπαρξη μεγάλων και ικανών αποθηκευτικών χώρων, εξασφαλίζει σημαντικά αποθέματα φρέσκου προϊόντος για τις ανάγκες όλων των πελατών. Η Introfex είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να παραδώσει την επιθυμητή ποσότητα στον επιθυμητό χρόνο στην επιθυμητή θέση. Είτε με φορτηγά της εταιρείας είτε με συνεργάτες logistics πραγματοποιείται ο υπεύθυνος και έγκαιρος  εφοδιασμός  των πελατών, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ένα μίγμα των ανθρώπων, της τεχνολογίας και των αποθηκών μας. Ακολουθώντας αυστηρά τους κανονισμούς για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, παράγουμε περίπου 100.000 μονάδες φρέσκου προϊόντος κάθε μέρα, το οποίο είναι έτοιμο να αποσταλεί στους πελάτες μας σε εθνικό επίπεδο.

Οι Πιστοποιήσεις μας

FSSC 22000:2010

FSSC 22000:2010

Η Introfex έχει αξιολογηθεί και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του

FSSC 22000:2010

Σχέδιο πιστοποίησης για συστήματα ασφάλειας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών ISO 22000: 2005, PAS 220: 2008 και πρόσθετων απαιτήσεων FSSC 22000.

Το παρόν πιστοποιητικό ισχύει για:

Παραγωγή, συσκευασία, χονδρική διανομή και λιανική πώληση δημητριακών, σνακ με βάση τα δημητριακά, σκόνης κακάο, στιγμιαίου πουρέ πατάτας και στιγμιαίου ροφήματος σοκολάτας.

ISO 9001:2008

ISO 9001:2008

Η Introfex εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο έχει αξιολογηθεί οτι επιβεβαιώνει την πιστοποίηση

ISO 9001:2008

για τις δραστηριότητες:

Παραγωγή, συσκευασία, χονδρική διανομή και λιανική πώληση δημητριακών, σνακ με βάση τα δημητριακά, σκόνης κακάο, στιγμιαίου πουρέ πατάτας και στιγμιαίου ροφήματος σοκολάτας.

ISO 22000:2005

ISO 22000:2005

Η Introfex εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων το οποίο έχει αξιολογηθεί οτι επιβεβαιώνει την πιστοποίηση

ISO 22000:2005

για τις δραστηριότητες:

Παραγωγή, συσκευασία, χονδρική διανομή και λιανική πώληση δημητριακών, σνακ με βάση τα δημητριακά, σκόνης κακάο, στιγμιαίου πουρέ πατάτας και στιγμιαίου ροφήματος σοκολάτας.

Βιολογικά Προϊόντα

Βιολογικά Προϊόντα

Η Introfex έχει αξιολογηθεί και συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Κανονισμών Ε.Κ. 834/2007 και 889/2008 και τις τροποποιήσεις τους όπως ισχύουν κάθε φορά, για την Παρασκευή και Εμπορία των παρακάτω προϊόντων:

"Νιφάδες αραβοσίτου"
"Νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης"

Ιστορικά Σημεία Αναφοράς

 1. Ίδρυση του καταστήματος με αποικιακά είδη τροφίμων στον Πειραιά.

  Ίδρυση του καταστήματος με αποικιακά είδη τροφίμων στον Πειραιά.

  Δίπλα στο μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Ελλάδας εκείνη την εποχή, στον Πειραιά, ο Θανάσης Καραδήμας ιδρύει την αρχική επιχείρηση τροφίμων. Η εταιρεία πωλούσε προϊόντα όπως: ζάχαρη, γάλα, καφέ, μπαχαρικά, κλπ.

 2. Ανάληψη της εταιρείας απο τον Μύρων Καραδήμα

  Αφού ο ιδρυτής της εταιρείας Θανάσης φεύγει από τη ζωή μετα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, την εταιρεία αναλαμβάνει ο υιός του Μύρων Καραδήμας.

 3. Εισαγωγή των προϊόντων απευθείας από το εξωτερικό

  Τη δεκαετία του 60' ο Μύρων Καραδήμας γιος του Θανάση, ανέλαβε τις εισαγωγές για λογαριασμό των πρώτων supermarket της χώρας (Σκλαβενίτης, Θανόπουλος, ΑΒ Βασιλόπουλος) μαζί με τις δικές του δραστηριότητες σε προϊόντα όπως: καφές, γάλα, τυροκομικά, κονσέρβες.

 4. Ίδρυση της ΙΝΤΡΟΦΕΞ

  Ίδρυση της ΙΝΤΡΟΦΕΞ

  Παράλληλα με την πρώτη εταιρεία ιδρύεται η ΙΝΤΡΟΦΕΞ και αναλαμβάνει την εισαγωγή, συσκευασία και διανομή στιγμιαίου καφέ και γάλακτος σε σκόνη για πρώτη φορά σε όλη την ελληνική αγορά. Ο καφές ονομάστηκε "Myrcafé" από το όνομα του Μύρωνα Καραδήμα. Ταυτόχρονα, με την ίδρυση της ΙΝΤΡΟΦΕΞ ανοίγει και το πρώτο σύγχρονο για την εποχή εργοστάσιο της εταιρείας στον Ταύρο Αττικής.

 5. Διεύρυνση των προϊόντων της εταιρείας

  Ο κατάλογος προϊόντων επεκτάθηκε με καφέ φίλτρου, φίλτρα καφέ, τσάι, τυροκομικά, αλκοολούχα ποτά (ουίσκι), και κονσέρβες.

 6. Δημιουργία της πρώτου προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα για τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος και Βερόπουλος.

  Δημιουργία της πρώτου προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα για τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος και Βερόπουλος.

  Η Introfex συσκευάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα προϊόν Private Label (Ιδιωτικής Ετικέτας). Το προϊόν ήταν σκόνη ΚΑΚΑΟ και δημιουργήθηκε για τις εταιρείες Μαρινόπουλος και Βερόπουλος.

 7. Εισαγωγή και συσκευασία δημητριακών για πρώτη φορά από ελληνική εταιρεία στη χώρα.
Δημιουργία της μάρκας δημητριακών MILLHOUSE.

  Εισαγωγή και συσκευασία δημητριακών για πρώτη φορά από ελληνική εταιρεία στη χώρα.

  Δημιουργία της μάρκας δημητριακών MILLHOUSE.

  Η Introfex γίνεται η πρώτη εταιρία που εισάγει και συσκευάζει δημητριακά στην Ελλάδα κάτω από τη μάρκα MILLHOUSE. Το είδος με το οποίο ξεκίνησε η δραστηριότητα ήταν τα Corn Flakes σε πολύ πρωτοποριακές για την εποχή συσκευασίες.

  Μέσα στη δεκαετία του 90 εμπλουτίστηκε το κωδικολόγιο με άλλα προϊόντα δημητριακών όπως Chocolate Pops, Choco Flakes, Fruit & Fibre, Bran Sticks.

  Δείτε περισσότερα εδώ.

 8. Δημιουργία του πρώτου private label στην Ελλάδα σε δημητριακά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

  Δημιουργία του πρώτου private label στην Ελλάδα σε δημητριακά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

  Η Introfex γίνεται η πρώτη εταιρεία που συσκευάζει δημητριακά κάτω από το όνομα του εκάστοτε πελάτη της. 

 9. Εγκατάσταση στο ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Ρέντη

  Εγκατάσταση στο ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Ρέντη

  Η Introfex αγοράζει και εγκαθιστάται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο που βρίσκεται ακόμη και σήμερα. Έναν χώρο ο οποίος βρίσκεται σε κομβικό σημείο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών μας και στον οποίο έχουν επενδυθεί σημαντικά κεφάλαια προκειμένου να αναβαθμιστεί τεχνολογικά.

 10. Πρώτη εξαγωγή προϊόντων στην Κύπρο

  Πρώτη εξαγωγή προϊόντων στην Κύπρο

  Τη χρονιά εκείνη πραγματοποιείται το πρώτο άνοιγμα της Introfex έξω από την Ελλάδα, εξάγοντας προϊόντα στην Κύπρο.

 11. Συνεχής ανάπτυξη των υποδομών της εταιρείας

  Συνεχής ανάπτυξη των υποδομών της εταιρείας

  Απο το 2010-11 μέχρι και σήμερα, γίνεται επένδυση και ανάπτυξη σε μεγάλα αυτοματοποιημένα μηχανήματα και αποθηκευτικούς χώρους για την εισαγωγή συσκευασία και διανομή των προϊόντων σε όλη την ελληνική αγορά.

Οι Συνεργάτες μας

Οι συνεργασίες μας είναι διαχρονικές και πολύ σημαντικές για εμάς.

Από την ιδέα μέχρι τη δημιουργία του τελικού προϊόντος.

Εξειδίκευσή μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας προϊόντα απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες του.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

1922

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

400

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

150

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

35

ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Τ.Μ.

ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

10000

Τ.Μ.

Δείτε περισσότερα
INTROFEX S.A. INTROFEX S.A.

Θέμιδος 15, 18233,

Πειραιάς, Ελλάδα


Τηλ.: +30 210 4836362

fax: +30 210 4836363

info@introfex.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας